Salon & Spa – Logótervezés, landing oldal tervezés és kivitelezés

weboldal, céges kommunikáció, honlap, seo, forgalom, weboldal készítés, weboldal, honlap, weblap, weboldal készítés ára, arculattervezés, céges arculat, webáruház, üzleti fotózás, webáruház készítés, webdizájn, webdizájner, webdesign, webdesigner
Az ügyfél egy luxuskezelésekkel foglalkozó szépészeti vállalkozás – relaxáló masszás, mezoterápiás arckezelés, holt tengeri iszappakolás, marokkói hammam kezelés stb.

A projekt

Az arculatnak és a logónak tükröznie kell az eleganciát és a luxust. A landing oldalnak, amelyet hirdettek az volt a célja, hogy minél többen értesüljenek az üzlet nyitásról. Fő weboldaluk még nincsen, ettől függetlenül a landing oldalnak nem az volt a célja, hogy minden információ megjelenjen rajta, hanem az üzletnyitásra szerettek volna egy kampányt. Valamint a szalon szerette volna felhívni a figyelmet egy másik eseményre is az oldalon keresztül, ami egy exkluzív divat és szépség bemutató ismert sminkes és fodrász részvételével. A bemutatón a luxuskezeléseket is ki lehetett próbálni.

 

Az oldal itt megtekinthető.
error: A weboldal tartalmát szerzői jog védi!