Kedvenc hírlevélküldőm

mailerlite

Van bármilyen űrlap a weboldaladon, amin keresztül eljutnak hozzád a potenciális vevőid?

Hogyan gyűjtöd a vásárlóid e-mail címeit? (azt már meg sem kérdezem, hogy ugye van Adatvédelmi tájékoztatód?????) Használsz bármilyen hírlevélküldő alkalmazást?

A saját webolalaimon mindegyik űrlap hírlevélküldő alkalmazással van összekötve.

Több ilyen szolgáltatás is elérhető, én kipróbáltam a Mailchimpet, de aztán a Mailerlite lett a kedvencem.

Hogy miért?

Számomra egyértelműbb a kezelése, mint a Mailchimpé, valahogy könnyebben ráéreztem arra, hogyan lehet gyorsan és hatékonyan dolgozni vele.

Mire használom?

– A fotós vállalkozásomban például arra, hogy automatikus válasz    üzenetet küldök azoknak, akik a weboldalon található űrlapon keresztül írnak nekem. Így amellett, hogy az űrlapon látják, hogy sikeresen elküldték nekem az üzenetüket, az automatikus e-mail megerősíti ezt, így biztosak lehetnek abban, hogy megérkezett az üzenetük és az ígért időn belül válaszolni fogok nekik.

– Akik elfogadták az Adatvédelmi tájékoztatómat, azok e-mail címét és nevét rögzíti a rendszer. Így, ha bármilyen kampányt szeretnék indítani számukra, vagy megosztani velük legújabb blogbejegyzésemet, könnyedén megtehetem az applikációban lévő e-mail listára elküldve az e-mailemet.

Mennyivel kényelmesebb, mint a levelezőrendszerből kikeresgetve táblázatba gyűjteni egyenként őket.

Különféle automata kampányokat is be lehet állítani a Mailerlite-ban: Akik feliratkoznak itt a weboldalon a 7+1 weboldalkészítési útmutatóra, azoknak pár naponta további hasznos információt gyűjtök weboldalkészítés témakörében.

Nagyon szeretem, hogy meg lehet határozni, hogy hány naponta és kinek milyen üzenet menjen automatikusan.

Különféle listákat és csoportokat lehet létrehozni. Tehát nem kell egyenként törölgetned valakit csak azért a listából, mert neki éppen nem releváns, amit küldeni szeretnél.

Én minden ügyfelemet rábeszélem arra, hogy űrlap minimum legyen a weboldalán.

A hírlevélküldő szolgáltatást, főleg az induló vállalkozások feleslegesnek szokták érezni, (bár én javaslom nagyon) aztán amikor már nem tudják hogy kezelni a rengeteg e-mailt, és az e-mail címek excelbe egyenként gyűjtögetését sem bírják, jön az, hogy kössük csak össze mégis valamelyik hírlevélküldővel azt a formot gyorsan;)

Plusz, ami miatt javaslom a feliratkozók gyűjtését az, hogy ennél ingyenesebb hirdetési, ügyfelekkel kapcsolattartasi módot nem igazán találhatnál a vállalkozásod promótálására!

Cimkék: