Rólam

rolam

Ismerj meg, tudj meg minél több információt rólam!

weboldal, weboldal készítés, logó, ssl, webdizájn, arculat, webáruház, webfejlesztés, honlapkészítés, arculattervezés, logótervezés, márkaépítés, seo, wordpress, egyedi honlap

A weboldalkészítés iránti érdeklődésemet egy saját rossz tapasztalat indította el: az első, fotós honlapom készítése egy rémálom volt. Egy rosszul megválasztott szakember miatt kezdtem el autodidakta módon, majd webdesign, front-end fejlesztői kurzusok keretében megtanulni, hogyan kell elkészíteni és sikeresen működtetni a weboldalamat, hogy minél több bevételt hozzon a vállalkozásom számára.

Hogyan kell technikailag és tartalmilag is felépíteni ahhoz, hogy organikusan növekvő látogatottságot eredményezzen, valamint azt, hogy több kulcsszóra Google keresőben első helyezést, valamint a találati lista első oldalán való megjelenést érjek el a saját weboldalammal, ami ugyancsak a vállalkozásom forgalmának növekedését eredményezi.

A saját honlaptól aztán eljutottam odáig, hogy az elmút két évben már nemcsak a saját honlapjaimat menedzselem, hanem kis- és középvállalkozások számára tervezek és készítek WordPress weboldalakat.

Eredetileg közgazdász vagyok, több mint 6 éve indítottam portré fotózással foglalkozó vállalkozásomat, majd 4 éve főállású, szabadúszó fotósként is dolgozom, amellett, hogy egyre több vállalkozás honlapját készítem el.

Honlapodra elkészítem a fotóidat, illetve a tartalom keresőoptimalizálásban is segítek a honlap fejlesztésének nulladik lépéstől kezdve.

Keress bátran, ha szeretnél együtt dolgozni velem vagy kérdésed van!

Hennel Mariann

    Dolgozzunk együtt!

    Emelkedj ki a tömegből!

    Örömmel állok rendelkezdésedre, ha kérdésed van, vagy szeretnél ajánlatot kérni!